Publicat: 21 Ianuarie, 2020 - 09:08
Share

Începând de marţi, 21 ianuarie 2020, Primăria Municipiului Focşani dă startul acţiunilor de distribuire către cetăţeni a deciziilor de impunere pentru anul în curs.

Astfel, angajaţi ai municipalităţii vor merge zilnic din uşă în uşă, în fiecare cartier, pentru a înmâna personal focsanenilor documentele cu obligatiile pe care acestia le au fata de bugetul local. Aceasta procedura, de instiintare a cetatenilor, este obligatorie conform Legii nr 207/2015 privind Codul de procedura fiscală.

Menţionăm că TOŢI cei care participă la această acţiune au documente şi legitimaţii care le atestă calitatea, fiind şi operatori de date cu caracter personal. Facem această precizare pentru a evita orice incident sau încercare a unora de a se substitui colegilor noştri.

De asemenea, mulţumim anticipat focşănenilor pentru atitudinea pe care suntem siguri că o vor avea faţă de colegele şi colegii noştri.

Totodată, reamintim faptul că termenul limită de achitare a taxelor şi impozitelor locale este 31 martie 2020, toţi cei care plătesc până la această dată beneficiind de o reducere: persoanele fizice de 10 %, iar persoanele juridice de 5 %.

Dragi focşăneni, NU UITAŢI : Taxele şi impozitele locale pot fi plătite şi ON LINE foarte simplu, de acasă sau de oriunde v-aţi afla în faţa unui calculator.

Pentru a vizualiza toate datele de la rolul dumneavoastră fiscal şi pentru a putea face plăţi electronice, trebuie doar să accesaţi site-ul www.ghiseul.ro şi să urmaţi paşii indicaţi : solicită date de acces - introduceţi CNP -ul - validare card - trimitere e-mail. Odată ce aţi obţinut user-ul şi parola, puteţi plăti on line. Dacă apare cumva mesajul că nu sunt încărcate datele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactaţi la telefon 0237/236000 int. 311.

Primar
Cristi Valentin Misăilă

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: