7 decembrie 2021

Primăria Municipiului Ploieşti a premiat 15 elevi

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Primăria Municipiului Ploieşti a premiat, joi, 15 elevi ploieşteni care au obţinut media 10 la examenele de Evaluare Naţională şi Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie 2021.

Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, a acordat aceste premii în plenul Consiliului Local Ploieşti, reunit în şedinţă ordinară.

Efortul şi rezultatele deosebite ale celor 15 elevi de nota 10 au fost apreciate şi aplaudate de reprezentanţii municipalităţii şi de către consilierii locali ploieşteni. Elevilor le-au fost oferite flori şi premii în valoare totală de 15.000 lei.

Cu acest prilej, au fost acordate Diplome de Excelenţă doamnei profesor Carmen Argeşeanu, director al Colegiului Naţional „Nichita Stănescu” Ploieşti, pentru rezultatele de excepţie obţinute de elevii acestei unităţi de învăţământ, cu o rată a promovabilităţii de 100% la examenul de bacalaureat 2021, precum şi domnului profesor Gabriel Ţaga, director al Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” Ploieşti, pentru rezultatele de excepţie obţinute de elevii acestei unităţi de învăţământ, prin obţinerea a cinci note de 10 la Evaluarea naţională 2021, situând, astfel, această unitate şcolară ploieşteană pe primul loc la nivel naţional.