7 decembrie 2021

Primăria Municipiului Ploieşti continuă evenimentul „Weekend pe Bulevardul Castanilor”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Primăria Municipiului Ploieşti continuă evenimentul „Weekend pe Bulevardul Castanilor”, în zilele de sâmbătă, 21 august a.c. şi duminică, 22 august a.c..

Reamintim că, în perioada acestui eveniment, Bulevardul Independenţei (Castanilor) va fi închis circulaţiei autovehiculelor la sfârşit de săptămână, iar ploieştenii sunt invitaţi să petreacă timpul liber într-un mod agreabil, cu momente de bucurie şi relaxare.

Municipalitatea ploieşteană a pregătit, pentru acest sfârşit de săptămână, o serie de spectacole de teatru, demonstraţii şi competiţii sportive.

Clubul Sportiv Municipal Ploieşti va organiza activităţi la care vor participa atât membrii clubului, cât şi tineri dornici să facă sport, sub supravegherea antrenorilor secţiilor.

„Târgul cu bunătăţi şi dichisuri” va fi din nou deschis, urmând ca în cadrul acestuia comercianţii să ne întâmpine cu dulceţuri, şerbet, turtă dulce, siropuri, limonadă, bunătăţi apicole, delicii turceşti, sau diferite produse tradiţionale ori handmade. Duminică, ploieştenii vor putea gusta şi un îndrăgit preparat al sezonului, îngheţată artizanală cu arome naturale.

Sâmbătă, 21 august 2021, începând cu ora 10.00, pe scena amenajată la rondul II de pe Bulevardul Castanilor, Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti le va oferi micuţilor ploieşteni o reprezentaţie a producţiei „Pecetea fermecată”, un spectacol plin de culoare, din care nu vor lipsi energia pozitivă şi umorul.

În cursul aceleiaşi zile, de la ora 19.30, artiştii secţiei Teatrul de revistă „Majestic” vă dau întâlnire la un spectacol-concert, în care ritmuri pline de energie se întrepătrund cu acorduri melancolice şi cu scenete umoristice.

Totodată, duminică, 22 august 2021, începând cu ora 17.00, pe scena amenajată pe Bulevardul Independenţei (Castanilor), Grupul vocal „Prahova” al Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti va susţine un plăcut moment artistic.

Precizăm că accesul cetăţenilor, la scena amplasată pe bulevard, se va realiza cu respectarea tuturor măsurilor în vigoare pentru prevenirea răspândirii COVID-19, stabilite de autorităţile competente.