5 octombrie 2022

Primăria Municipiului Ploieşti lansează un sondaj de opinie: „Sunteţi de acord cu demolarea blocului „7 Etaje”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Iniţiativa are ca scop consultarea opiniei publice cu privire la amenajarea, în zonă, a unei esplanade pietonale, menită să repună în valoare cele trei monumente istorice-simbol ale Ploieştiului: Palatul Culturii, Catedrala „Sf. Ioan Botezătorul” şi Halele Centrale, aşa cum au fost ele gândite şi proiectate de celebrul arhitect Toma T. Socolescu. Prin repunerea în legătură a acestor monumente, într-un cadru arhitectural şi peisagistic unic, Ploieştiul va putea fi adus, din nou, pe harta oraşelor atractive din punct de vedere turistic.

Consultarea ploieştenilor este necesară având în vedere construcţia bugetului pentru anul 2022. În funcţie de votul majorităţii se vor putea aloca fonduri necesare în bugetul de investiţii pe acest an pentru demararea studiului de fezabilitate.

Ploieştenii sunt invitaţi să-şi exprime opinia participând la acest sondaj pe pagina de Facebook a municipalităţii https://www.facebook.com/ploiestiprimarie sau pe site-ul www.ploiesti.ro .

Până la data de 28 ianuarie 2022 locuitorii oraşului vor răspunde la întrebarea: „Sunteţi de acord cu demolarea blocului „7 Etaje?”