16 octombrie 2021

Primăria Municipiului Ploieşti le-a oferit ploieştenilor încă un weekend frumos pe Bulevardul Castanilor

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Primăria Municipiului Ploieşti le-a oferit ploieştenilor încă un weekend frumos pe Bulevardul Castanilor (Independenţei).

În perioada sfârşitului de săptămână ce a trecut, ploieştenii au petrecut clipe de bucurie şi relaxare în cadrul evenimentului „Weekend pe Bulevardul Castanilor”, organizat de municipalitate.

Împreună cu familia şi prietenii, cei prezenţi la eveniment au putut să viziteze Retro Parada Verii, o expoziţie în aer liber în cadrul căreia au putut fi admirate autentice automobile istorice.

De asemenea, au fost oferite multe momente de încântare şi voie bună în cadrul spectacolelor susţinute de artiştii Teatrului „Toma Caragiu” Ploieşti, pe scena amenajată pe Bulevardul Independenţei.

Pe Bulevardul Castanilor a fost deschis şi „Târgul cu bunătăţi”, unde au fost comercializate dulceţuri, şerbet, zacuscă, siropuri, produse apicole, delicii turceşti, limonadă, bunătăţi apicole, îngheţată artizanală şi diferite produse tradiţionale ori handmade.

Copiii şi tineri au putut să facă sport, în spaţiile special amenajate pentru baschet, fotbal sau ping pong şi s-au putut plimba în voie, pe frumosul bulevard, cu biciclete, role sau trotinete.

Distracţia şi relaxarea, la final de săptămână, nu se vor opri aici. Municipalitatea va mai organiza încă trei astfel de weekend-uri pe Bulevardul Castanilor la care ploieştenii sunt invitaţi să participe.

Aşadar, vă aşteptăm să fiţi alături de noi şi la următorul „Weekend pe Bulevardul Castanilor”, eveniment care va avea loc în zilele de 28 şi 29 august 2021.