16 octombrie 2021

Primăria Municipiului Ploieşti: Se vor executa lucrări de verificare/inspecţie în exploatare a tablierului metalic

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Primăria Municipiului Ploieşti informează cetăţenii că, se vor executa lucrări de verificare/inspecţie în exploatare a tablierului metalic, precum şi activităţi de refacere a marcajelor rutiere deteriorate, la Pasajul de trecere între străzile Depoului şi Mimiului, în perioada 09-25 aprilie 2021.

Lucrările respective vor fi derulate de S.C. Europan Prod S.A., în calitate de executant al obiectivului de investiţii amintit.

Aceste activităţi sunt prevăzute în contractul încheiat cu municipalitatea ploieşteană, fiind obligatorii a se realiza în primii 3 ani de la darea în exploatare a pasajului, în special după trecerea sezonului rece.

Menţionăm că, operaţiunile de verificare/ inspecţie se vor desfăşura cu restricţionarea circulaţiei rutiere pe pasaj, alternativ, pe o singură bandă, în conformitate cu avizul acordat de Biroul Poliţiei Rutiere Ploieşti.

Municipalitatea le mulţumeşte ploieştenilor pentru înţelegere şi recomandă, pe cât posibil, utilizarea rutelor ocolitoare, în zona menţionată.