9 august 2022

Primăria Sectorului 1 Bucureşti: Rectificarea bugetară a fost votată: cresc investiţiile în Sectorul 1

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Bani mai mulţi pentru bugetul Administraţiei Domeniului Public Sector 1, buget mai mare pentru reparaţiile de străzi, pentru reabilitarea blocurilor şi pentru investiţiile din unităţile de învăţământ din Sectorul 1.

Acestea sunt o parte din propunerile făcute în proiectul de rectificare a bugetului centralizat al Sectorului 1, care a fost votat astăzi, în majoritate, de Consiliul Local al Sectorului 1.

De exemplu, proiectul prevede alocarea sau majorarea unor sume de bani pentru lucrări de investiţii la Şcoala Gimnazială „Herăstrău”, Liceul Teoretic „Nicolae Iorga” şi la Şcoala Gimnazială Ion Heliade Rădulescu. În cazul ADP, banii vor fi direcţionaţi către implementarea „Planului de siguranţă rutieră a Sectorului 1”, plantarea de mii de arbori şi arbuşti, întreţinerea şi amenajarea spaţiilor verzi, dar şi pentru înfiinţarea de noi spaţii verzi.

Întregul proiect de rectificare bugetară, cu sumele exacte de bani şi fundamentarea acestora, poate fi consultat pe site-ul Primăriei Sectorului 1, la rubrica „Convocator şedinţe.”

Serviciul Imagine şi Cultură
Comunicat de presă – Primăria Sectorului 1 Bucureşti