23 iulie 2021

Primăria Sectorului 1 modernizează gropile din zona Matache

Distribuie pe rețelele tale sociale:

„Primăria Sectorului 1 continuă să  modernizeze serviciile pe care le oferă cetățenilor și agenților economici din această zonă administrativă.„

Inițiativa Primăriei Sectorului 1 nu este rea. Este ca și cum o gospodină puturoasă își baga gunoiul sub preș. Avem modalităti de a ne face cumpăraturile cu card, dar in jur , în exteriorul pieței nu vrem să ne uitam.

Hai să ne uităm la fotografiile făcute. Este vorba de parcarea de la Piata Matache – Sector 1.

Poate ar fi bine ca din cand în când să mai ieșim din birouri și să ne uităm ce se întâmplă și prin piețe, dar și in jurul lor. Administratorii piețelor ar trebui să-și informeze șefii cu ce probleme se confruntă, dacă au  probleme… Locul lor este călduț și apoi de ce să -și strice liniștea lor si a șefilor. Clar. Cei de la Piața Matache nu au nevoie de ochelari ca să vadă gropile imense din parcare, care-ți creează disconfort și la venirea la piață, dar și la plecare. Apoi hai să ne urăm : O ZI BUNA! Sau Zile ușoare!

Replica va fi că acele gropi sunt după vremea fostului. Ei și?! . Pe cetățenii Sectorului 1 îi interesează doar rezolvarea problemei.

,,Comercianții și producătorii agricoli care își desfășoară activitatea în cadrul piețelor aflate în administrarea Primăriei Sectorului 1 au posibilitatea, începând de miercuri, 10 martie 2021,  de a achita cu cardul bancar contravaloarea tarifelor de închiriere a spațiilor/ tarabelor/ terenurilor pe care le utilizează,,.