Publicat: 26 Martie, 2019 - 10:51
Share

Primarul Mihai Mugur Toader vine în sprijinul locuitorilor sectorului 2 care doresc să-și facă curățenie în case și îi anunță că, sâmbătă,  30 martie 2019, pot depozita deșeuri voluminoase și DEE-uri în fața imobilelor de domiciliu de unde vor fi ridicate gratuit de către S.C. Supercom S.A. între orele 09.00 – 14.00.   
    La solicitarea primarului sectorului 2, SC Supercom S.A. colectează gratuit de la populaţie deșeuri voluminoase, aparate electrice şi electronice vechi - aparate de uz casnic; echipamente informatice şi de telecomunicaţii; echipamente de larg consum; echipamente de iluminat; unelte electrice şi electronice; jucării, echipamente sportive şi de agrement.       
     Locuitorii sectorului 2 sunt invitaţi să depună în faţa imobilelor în care locuiesc toate aparatele şi echipamentele de care nu mai au nevoie, pentru a fi ridicate gratuit şi transportate la sediile de colectare ale societății de salubrizare.
      În vederea bunei coordonări a activității, sectorul 2 a fost împărțit în 10 zone, unde, în intervalul orar 9.00 -14.00, echipajele Poliţiei Locale Sector 2 și S.C. Supercom S.A., sub coordonarea Primăriei Sectorului 2, vor patrula pe străzi în vederea identificării locurilor de depozitare a deșeurilor, ridicării și transportului acestora la centrele de colectare. 
      Pentru detalii suplimentare referitoare la operațiunea de colectare a deșeurilor electrice și electronice, cetățenii se pot adresa SC Supercom SA la numărul de telefon 021.9654.
 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: