Publicat: 27 Februarie, 2019 - 09:55
Share

Se dă startul oficial al celui mai amplu proiect educațional derulat în România - Academia Copiilor Sector 2. Evenimentul de lansare va avea loc la data de 1 martie 2019, la ora 11.00, în Sala de Festivități a Colegiului Național „Mihai Viteazul” (Bulevardul Pache Protopopescu nr. 62, Sector 2). 
În cadrul proiectului, nu mai puțin de 17.509 preșcolari și elevi beneficiază de cursuri opționale gratuite, cu o tematică variată care merge de la limbi străine, competențe digitale, arte vizuale și sport până la dans, teatru, cursuri de orientare școlară sau în carieră, dezvoltare personală, comunicare în public, planning familial și prevenția consumului de alcool și droguri. Cursurile gratuite și opționale din cadrul Academiei Copiilor Sectorului 2 se desfășoară în perioada februarie – iunie 2019, pe parcursul a șaisprezece săptămâni.
La eveniment vor participa primarul Sectorului 2, Mugur Mihai Toader, viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, directorul Direcției Generale pentru Administrarea Patrimoniului Imobiliar Sector 2, Bogdan Gârbu, inspectorul școlar general al municipiului București, Ioana Neacșu și inspectorul școlar pentru învățământ preșcolar al Sectorului 2, Florica Voica.
Printre personalitățile care au devenit Ambasadori ai Academiei Copiilor Sector 2 îi amintim pe Selly, cel mai influent vlogger din România, și Mirela Retegan, creatoarea fenomenului Gașca Zurli. Ei înșiși modele de succes, Selly și Mirela Retegan le vor împărtăși celor implicați în Academia Copiilor Sector 2 felul în care educația din școală și studiul individual au contribuit la reușitele lor de până acum. 

Tag-uri Institutii: