28 septembrie 2021

Primăria Sibiu distribuie o nouă tranşă de pachete cu produse de igienă persoanelor defavorizate din municipiul Sibiu

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Marţi, 3 august, Primăria Sibiu a primit cea de-a patra tranşă cu produse de igienă pentru persoanele cu venituri reduse din municipiul Sibiu. Începând de astăzi, 4 august, acestea vor fi distribuite de Direcţia de Asistenţă persoanelor beneficiare de venit minim garantat şi familiilor care primesc alocaţia pentru susţinerea familiei.

Pachetele sunt distribuite în cadrul programului „Acordarea de pachete cu produse de igienă în cadrul POAD 2018-2020”, proiect cofinanţat din Fondul de Ajutor European destinat celor mai dezavantajate persoane prin Program Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2014-2020.

Fiecare pachet are o greutate de aproximativ 5 kg şi conţine următoarele produse: 5 periuţe de dinţi, 300 ml de pastă de dinţi, 500 ml de săpun lichid, 800 ml de şampon pentru copii, 500 ml de şampon pentru adulţi, 2,7 kg de detergent pentru rufe.

Pachetele vor fi distribuite la Cantina Municipiului, situată pe strada Calea Guşteriţei nr.22, în intervalul orar 8-15, după cum urmează:
– miercuri, 4 august, vineri, 6 august şi luni, 9 august, către beneficiarii de venit minim garantat (354 de beneficiari)
– joi, 5 august şi marţi, 10 august, către persoanele beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei (196 de beneficiari)

Documentele necesare pentru ridicarea pachetelor:
– cartea de identitate/buletinul/carte de identitate provizorie
– certificatul de naştere pentru copiii sub 14 ani, în original

Precizare! Persoanele care se prezintă pentru ridicarea pachetelor sunt obligate să respecte măsurile de prevenire a răspândirii infecţiei cu coronavirus, respectiv purtarea măştii de protecţie, menţinerea distanţării fizice în perioada de aşteptare pentru preluarea produselor şi utilizarea dezinfectantului pentru mâini, pus la dispoziţie de Cantina Municipiului.