1 iulie 2022

Primăria Sibiu distribuie pachete cu produsele alimentare persoanelor defavorizate din municipiul Sibiu

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Sibiu va începe de joi, 25 martie, să distribuie cele 883 de pachete cu produse alimentare către persoanele cu venituri reduse din municipiul Sibiu. Aceasta reprezintă a doua tranşă de produse distribuite în cadrul programului „Acordarea de pachete cu ajutoare alimentare în cadrul POAD 2018-2021”, finanţat de Fondul de Ajutor European.

Programul se adresează persoanelor beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei şi de venit minim garantat.

Fiecare pachet conţine: 5 kg făină de grâu, 4 kg de mălai, 2 pungi de paste făinoase, 4 l de ulei, 2 kg de zahăr, 4 kg de orez, 5 conserve de carne de vită, 3 conserve de carne de porc, 5 conserve de pateu de ficat de porc, 2 borcane de compot de fructe, 1 borcan de gem de fructe, 1 borcan gem de fructe dietetic. Produsele vor fi preambalate într-o cutie de carton, însumând o greutate de aproximativ 25 kg .

Pachetele vor fi distribuite la Cantina Municipiului de pe strada Calea Guşteriţei nr.22, în intervalul orar 8.00 -15.00, după cum urmează:
– joi, 25 martie şi marţi 30 martie, către beneficiarii de alocaţie pentru susţinerea familiei
– vineri, 26 martie şi luni, 29 martie, către persoanele beneficiare de venit minim garantat

Documentele necesare pentru ridicarea pachetelor:
– cartea de identitate/buletinul/carte de identitate provizorie
– certificatul de naştere pentru copiii sub 14 ani, în original

Atenţie! Persoanele care se prezintă pentru ridicarea pachetelor sunt obligate să respecte măsurile de prevenire a răspândirii infecţiei cu coronavirus, respectiv purtarea măştii de protecţie, menţinerea distanţării fizice în perioada de aşteptare pentru preluarea produselor şi utilizarea dezinfectantului pentru mâini, pus la dispoziţie de Cantina Municipiului.

Serviciul Comunicare, Relaţii Externe şi Marketing
Primăria Municipiului Sibiu