7 decembrie 2021

Primăria Sibiu premiază elevii sibieni de 10 la Evaluarea Naţională şi Bacalaureat

Distribuie pe rețelele tale sociale:

„Pe lângă investiţiile importante în clădirile unităţilor de învăţământ, încurajăm performanţa elevilor sibieni prin mici stimulente şi mai ales prin recunoaşterea performanţei. Acordăm burse de studiu, de merit şi performanţă, premiem elevii care obţin rezultate frumoase la olimpiade şi alte concursuri şcolare, iar acum propun Consiliului Local să recunoaştem eforturile şi reuşita tinerilor care au obţinut medii de 10 la examenul de evaluare naţională şi la bacalaureat. Îi felicit public pe aceşti elevi de excepţie!” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Proiectul de hotărâre aflat pe ordinea de zi a Consiliului Local din această lună propune premierea a doi elevi de la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr care au obţinut media 10 la examenul de evaluare naţională: Anita Andra Radu şi Adelina Miriam. Valoarea propusă pentru premiu este de 2.000 de lei.

De asemenea, se propune acordarea câte unui premiu de 3.000 de lei celor doi elevi de la Colegiul Naţional Octavian Goga care au obţinut nota maximă la Bacalaureat: Daria Covrig şi Andra Săraru.