17 octombrie 2021

Primarii PSD Sibiu au luat cu asalt Prefectura judeţului pentru a protesta faţă de împărțirea Fondului de rezervă bugetară

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Un număr de 14 primari PSD şi unul independent din județul Sibiu, consilieri locali și lideri ai organizației au mers, vineri, la Instituția Prefectului Sibiu cerând explicaţii pentru felul în care s-au împărțit banii din Fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziția Guvernului. Primari PSD din județul Sibiu acuză faptul că 95,95% din banii din Fondul de rezervă al guvernului au ajuns la primării PNL, motiv pentru care cer demisia prefectului liberal.

”Primăria Municipiul Sibiu figurează cu zero lei, vorbim de orașul cu cea mai ridicată incidență. Vorbim de zero, domnul prefect, vorbim de zero”, i-a reproșat un consilier local prefectului Mircea Crețu.

Primarii PSD mai protestează vineri și în județele Dâmbovița, Teleorman, Constanța, Prahova, Bistrița-Năsăud, și Iași.

De asemenea, preşedintele Maricel Popa, alături de liderul consilierilor locali din CL Iaşi, Bogdan Balaniscu, şi de primarii din Ţigănaşi şi Vlădeni, au acuzat conducerea PNL de repartizarea pe criterii politice a banilor din fondul de rezervă al guvernului.