30 iunie 2022

Primarul Andrei Liviu Volosevici a primit vizita oficială de lucru a primarului municipiului Hînceşti din Republica Moldova, Botnari Alexandru

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Primarul municipiului Ploieşti, domnul Andrei Liviu Volosevici, a primit, astăzi, vizita oficială de lucru a primarului municipiului Hînceşti din Republica Moldova, domnul Botnari Alexandru.

Cu acest prilej, reprezentanţii oraşului Hînceşti şi-au exprimat intenţia de a derula o serie de parteneriate la nivel economic, comercial, cultural şi interinstituţional cu municipiul Ploieşti. Întrevederea a continuat cu o sesiune de întrebări şi răspunsuri, fiecare parte împărtăşind din experienţa acumulată în domeniul administraţiei publice, precum şi din soluţiile eficiente aplicate, de-a lungul anilor, pentru buna gospodărire a comunităţii, un proces care implică responsabilitate şi perspectivă.

Edilul şef al municipiului Ploieşti, domnul Andrei Liviu Volosevici, a primit cu bucurie vizita omologului său din Republica Moldova, manifestându-şi, cu această ocazie, deschiderea faţă de propunerile şi oportunităţile de dezvoltare la nivelul celor două localităţi, în contextul acordului de înfrăţire existent.

Reamintim că, Municipiul Ploieşti este înfrăţit cu municipiul Hînceşti din Republica Moldova din anul 2003.