Publicat: 17 Februarie, 2012 - 19:00
Share

Primarul General, Sorin Oprescu, s-a întalnit, Vineri, la sediul Primariei Capitalei cu reprezentații Enel Distribuție Muntenia pentru a analiza și evalua  situația alimentării cu energie electrică a Bucureștiului, în conditiile evenimentelor din această săptamână.

 In cadrul intalnirii, Compania Enel Distributie Muntenia a facut cunoscute propunerile sale de investitii cu prioritate in zonele mai vulnerabile, in care apar mai des incidente in reteaua de distributie. De asemenea, reprezentantii Enel l-au asigurat pe Primarul Capitalei ca vor lua toate masurile pentru interventii cat mai rapide in cazul producerii unor avarii in reteaua de electricitate, astfel incat disconfortul creat bucurestenilor sa fie cat mai mic.

Totodata, pentru corecta informare a opiniei publice, Edilul-Sef a solicitat companiei Enel sa instiinteze permanent cetatenii in legatura cu eventualele avarii aparute la reteaua de electricitate, precum si estimarile legate de remedierea acestora. In acest sens, cele doua parti au stabilit un sistem eficient de comunicare interinstitutionala. 
 
La initiativa Primarului General, cele doua institutii vor elabora o harta comuna astfel incat lucrarile la retelele edilitare executate de Primarie sa fie efectuate in acelasi timp cu cele pe care Enel le realizeaza in reteaua de distributie, cu prioritate pentru zonele considerate vulnerabile (exemplu – zona Petricani).

Primarul General Sorin Oprescu a dat asigurari companiei Enel Distributie Muntenia ca Primaria Municipiului Bucuresti va sprijini cu toate mijloacele urgentarea si buna desfasurare a lucrarilor de modernizare astfel incat locuitorii Capitalei sa beneficieze de un confort mai mare si o siguranta crescuta in ceea ce priveste alimentarea cu energie electrica.
 
De asemenea, Compania Enel Distributie si-a afirmat hotararea de a continua investitiile in modernizarea si retehnologizarea retelei de distributie a Bucurestiului.