Publicat: 24 Februarie, 2020 - 08:55

Având în vedere anunţurile oficiale de la nivelul Uniunii Europene cu privire la confirmarea prezenţei coronavisului pe continentul european (cazul Italiei fiind cel mai relevant), primarul Mihai Chirica a convocat Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă de la nivelul Municipiului Iaşi.

Întâlnirea se va desfăşura la sediul Primăriei Municipiului Iaşi în Sala "Vasile Pogor", începând cu ora 11.00, şi va fi urmată de declaraţii de presă.

Pe lângă conducerile societăţilor şi direcţiilor din subordinea municipalităţii (inclusiv reprezentanţii Spitalului de Recuperare şi cei ai Spitalului Clinic "Dr. C. I. Parhon"), la Comitet au fost invitaţi să participe şi reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi, Ordinului Asistenţilor Medicali din Iaşi. De asemenea, îşi vor exprima un punct de vedere reprezentanţii Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi, respectiv ai Universităţii de Medicină şi Farmacie "Grigore T. Popa" Iaşi.

La întâlnire au fost invitaţi să participe şi reprezentanţii asocierii de firme responsabilă în municipiul Iaşi de operaţiunile de dezinsecţie, deratizare şi larvicizare.

Specialiştii convocaţi la întâlnire vor identifica, de comun acord, şi spaţiile cu destinaţie specială necesare intervenţiei şi acordării serviciilor de carantină, dotate corespunzător, aşa cum s-a stabilit împreună cu conducerea Instituţiei Prefectului Judeţului Iaşi.

 

Tag-uri Nume: