3 decembrie 2021

Primarul Municipiului Ploieşti le cere parlamentarilor prahoveni să se implice direct în găsirea unor căi de rezolvare a problemei salubrităţii

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Liviu Volosevici, le solicită parlamentarilor prahoveni să se implice direct în găsirea unor căi de rezolvare a problemei salubrităţii, în oraşul nostru.

Edilul şef al municipiului Ploieşti i-a informat în scris pe parlamentarii judeţului Prahova cu privire la situaţia dezastruoasă a salubrităţii, respectiv despre incapacitatea actualului operator de salubritate de a colecta deşeurile menajere de la populaţie.

Reamintim că executivul ploieştean notifică săptămânal instituţiile publice care deţin atribuţii directe în verificarea şi aplicarea sancţiunilor în domeniul protecţiei mediului şi sănătăţii publice, în ceea ce priveşte situaţia salubrităţii la nivelul municipiului Ploieşti, solicitând totodată să sprijine instituţia noastră, prin dispunerea unor măsuri împotriva operatorului de salubritate, S.C. Rosal Grup S.A.

Astfel, din dorinţa de a soluţiona cât mai rapid şi conform legii această situaţie care afectează direct viaţa comunităţii ploieştene, parlamentarii prahoveni au fost invitaţi să participe la o şedinţă de lucru comună miercuri, 11 august 2021, începând cu ora 15.00, la sediul Primăriei Municipiului Ploieşti.