Publicat: 16 Octombrie, 2012 - 20:11

 Primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoiță, îi anunță pe reprezentanții Asociațiilor de proprietari care încă nu și-au depus documentația necesară că sunt așteptați să se înscrie în „Programul local multianual privind creşterea performanţei energetice la blocurile de locuinţe”.
    
Edilul Sectorului 3 reamintește că cel mai important proces de dezvoltare și modernizare a sectorului, reabilitarea termică a tuturor blocurilor, este în plină desfășurare.
 
 „De când am preluat mandatul de primar al Sectorului 3, am finalizat lucrările la 30 de imobile, iar până la venirea iernii alte 146 vor fi reabilitate termic. De aceea solicit locuitorilor Sectorului 3 să se mobilizeze pentru strângerea semnăturilor și depunerea actelor necesare în vederea reabilitării termice a blocului în care locuiesc”, a declarat primarul Robert Sorin Negoiță.

Pentru a beneficia de anveloparea blocului, reprezentanții legali ai Asociației de proprietari sunt așteptați să depună  la registratura Primăriei Sectorului 3 din str. Parfumului  nr. 2-4, program de lucru luni- joi între orele 8.30-16.30 și vineri de la 8.30 la 14.00, următoarele acte:
• solicitarea de înscriere în programul local TIP;
• hotărârea adunării generale a proprietarilor TIP;
• fişa tehnică a blocului de locuinţe TIP;
• lista proprietarilor cu specificarea exactă a cotei părţi şi a suprafeţei utile TIP;
• contractul de mandat în două exemplare.