Publicat: 5 Septembrie, 2014 - 20:18
Share
Institutul National al Magistraturii

Candidatii inscrisi la examenul de intrare in Institutul National al Magistraturii au aflat primele rezultate. Dintre cei 3896 de candidati care au sustinut proba de verificare a cunostintelor juridice, doar 352 au fost declarati admisi. Au existat candidati notati cu 0. Prima etapa a concursului se va incheia cu proba de verificare a rationamentului logic, apoi urmeaza interviul.

Au fost publicate primele rezultate la concursul de admitere in Institutul National al Magistraturii. INM a facut publice vineri seara, 5 septembrie 2014, punctajele obtinute de candidati la proba de verificare a cunostintelor juridice. Dintre cei 3896 de candidati care au luat parte la aceasta proba, doar 352 au reusit sa obtina minimum 70 de puncte si astfel sa fie declarati admisi. Ceea ce inseamna ca un procent de 9% din candidati va sustine urmatoarea proba.

Cel mai mare punctaj a fost obtinut de Mihai Andrei Gheorghe, 91 de puncte, urmat deAnca Raluca Sas, 90 de puncte, si Livia Nicoleta Borta-Iacob, cu 89 de puncte. In schimb, pe ultimele locuri s-au situat Iolanda Oana Stancalia, Irina Maria Guguianu si Ioana Georgiana Crisan, cu 0 puncte.

Peste 4000 de candidati s-au inscris la concursul de admitere in INM