28 noiembrie 2021

Primirea de către senatorul Titus Corlăţean a E.S. dr. Mohammed Abdulghani M. Khayat, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Regatului Arabiei Saudite

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Primirea de către senatorul Titus Corlăţean, preşedintele Comisiei pentru politică externă, a E.S. dr. Mohammed Abdulghani M. Khayat, Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Regatului Arabiei Saudite în România

Preşedintele Comisiei pentru politică externă, senatorul Titus Corlăţean l-a primit luni, 22 noiembrie a.c. pe E.S. dr. Mohammed Abdulghani M. Khayat, Ambasadorul Regatului Arabiei Saudite în România, în cadrul unei vizite de prezentare, la începutul activităţii la Bucureşti a mandatului său de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar.

Senatorul Titus Corlăţean i-a urat succes în mandatul său de reprezentare diplomatică în România şi l-a asigurat de întreaga deschidere din partea instituţiilor competente ale Parlamentului României pentru o agendă bilaterală care să permită consolidarea relaţiilor de natură politică, cu un conţinut economic substanţial.

În cadrul întrevederii, au fost abordate o serie de teme de interes pentru agenda bilaterală, dar şi o serie de dosare de interes major in plan internaţional, începând cu situaţia din Orientul Mijlociu şi, respectiv, cooperarea statelor în materia combaterii terorismului internaţional.