Publicat: 30 Martie, 2016 - 14:02
Share

Societatea Română de Artroscopie și Traumatologie Sportivă (SRATS) va organiza primul congres de artroscopie din România, Congresul SRATS 2016 în perioada 31.03.-01.04.2016 la Hotelul Crowne Plaza din București.
Primul Congres SRATS își va concentra atenția asupra patologiei sportive a genunchiului, umărului, șoldului și gleznei. Congresul va oferi participanților o largă varietate de subiecte structurate in cursuri instrucționale, simpozioane, dezbateri, prezentări orale, E-postere, workshop-uri și sesiuni de kinetoterapie. Congresul va avea o abordare interdisciplinară, punând laolaltă ortopedia și kinetoterapia.
La congres vor fi prezenți peste 400 de participanți din țară și străinătate. Vor participa 23 de somități în domeniu din Canada, Israel, Germania, Franța, Marea Britanie, Olanda, Belgia, Spania, Portugalia, Austria, Elveția, Italia, Ungaria, Finlanda, Luxemburg, Grecia și Turcia. De asemenea, numeroși speakeri de prestigiu din țară vor susține prezentări pe tematici de actualitate in domeniul chirurgiei artroscopice și sportive.
Un spatiu expozițional generos în care partenerii vor prezenta produse medicale de ultimă generație este disponibil pentru participanți. Nu este mai puțin importantă latura socială a evenimentului, care va permite participanților să discute și să interacționeze cu personalitățile de talie mondială invitate.