16 octombrie 2021

Primul turneu de hochei derulat în afară României, de la debutul pandemiei

close-up with the puck during the game

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Echipele de hochei Skoda şi Simona Halep, încadrate la categoriile de vârstă U8 şi U10, au performat în perioada 9-19 septembrie în cadrul unui turneu amical desfăşurat în Slovacia. Acesta este primul turneu derulat în afara României, de la debutul pandemiei, la care au participat jucătorii susţinuţi de Fundaţia Ţiriac împreună cu sponsorii Skoda şi Simona Halep. Cele două echipe s-au întors acasă cu rezultate notabile şi experienţe inedite.

Cei 23 de copii din cadrul echipelor de hochei au avut un parcurs competiţional activ, în care au susţinut 20 de meciuri amicale, jucând contra altor echipe încadrate la aceeaşi categorie de vârstă, din ţara gazdă. Competiţiile au fost disputate în mai multe localităţi din Slovacia: Brezno, Prievidza, Piestany şi Trnava.

În urma turneului, hocheiştii din echipa Skoda au adăugat în palmaresul lor multe victorii, dar şi noi tactici de joc şi prietenii frumoase.

‘Turneul a fost o activitate mult aşteptată de toată lumea, în primul rând de jucători, părinţi şi antrenori. Copiii au fost foarte încântaţi şi entuziasmaţi să joace cu alţi sportivi de vârsta lor de la care cu siguranţă au învăţat lucruri noi. Cele două echipe susţinute de Fundaţia Ţiriac s-au pregătit foarte mult pentru această competiţie şi sunt sigur că va rămâne o experienţă motivantă pentru sportivi’, a declarat Eduard Pană, Directorul Sportiv al Fundaţiei Ţiriac.

Echipa de hochei care poartă numele sponsorului Simona Halep este compusă exclusiv din fete, în timp ce echipa ce poartă numele sponsorului Skoda este mixtă, având în componenţă atât fete cât şi băieţi.