Publicat: 12 Decembrie, 2012 - 16:09
Acel "cineva din partid" ar fi Mircea Geoană


 Premierul Victor Ponta a admis, Miercuri, că există o problemă în PSD, dată de faptul că "cineva din partid" a vorbit cu alţi membri ai PSD, în numele lui Traian Băsescu, pentru a obţine susţinerea pentru o eventuală desemnare ca premier. Ponta a punctat că acea persoană a va fi exclusă, evitând să spună la cine se referă.

"Domnul Crin Antonescu a avut dreptate în ceea ce a spus. Este o problemă internă a noastră şi o vom rezolva ca de obicei în interiorul partidului. Nu am dovezi că preşedintele a vorbit cu cineva din PSD, am dovezi ca un membru PSD a vorbit şi in numele preşedintelui. Nu mai are ce căuta în PSD cel care a încălcat prevederile congresului", a precizat Victor Ponta.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, Marţi seară, că deţine informaţii că şeful statului ar fi contactat o persoană din PSD pentru a-i propune poziţia de premier, însă acest lucru nu s-ar fi materializat, menţionând că i s-ar fi confirmat acest lucru din "expresia" persoanei respective.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, s-a referit la Mircea Geoană când a spus că "cineva din partid", potrivit unor surse social-democrate.

Pe de altă parte, Mircea Geoană a insistat ca nici presa și nici lumea politică să îi mai invoce numele ” cu privință la acele negocieri din interiorul sau exteriorul USL-ului”.