27 iunie 2022

Procurorii în joaca de-a războiul

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Moș Teacă are un văr la Parchetul de pe lîngă Curtea de Apel București. Vărul (sau nepotul) lui Moș Teacă este un procuror în carne și oase. Se numește Ioan Viorel Cerbu și este cunoscut pentru felul în care a interpretat legea și normele profesiei sale în cazul profesorului Corneliu Bîrsan, judecător la CEDO și al soției acestuia. Se spune că procurorul Ioan Viorel Cerbu este la bază, ca și moș Teacă, un cadru militar. Unii spun că ar fi fost pilot, chiar parașutist. A doua capodoperă profesională a nepotului procuror este Dispoziția nr.11/20 ianuarie 2022. Are valoarea unei bombe și nu merită să treacă neobservată.

Ca nu care cumva trupele americane sau aliate sosite la București sau cele române gata de luptă să nu găsească un procuror de serviciu, procurorul șef Ioan Viorel Crebu s-a grăbit să numească „responsabili cu evidența militară și mobilizarea la locul de muncă”. Conform deciziei publicate de Qmagazine.ro, vărul (sau nepotul) lui Moș Teacă a hotărît să o desemneze pe doamna procuror general adjunct Emilia Ion cu înalta îndatorire de responsabil cu „evidența rezerviștilor angajați și întocmirea lucrărilor de mobilizare la locul de muncă”. Procurorul speriat de război al Bucureștilor a stabilit ca doamna procuror șef adjunct Emilia Ion să fie ajutată de doamnele procuror Luiza Blaj și Camelia Lica.

Iată a doua operă juridică a procurorului șef Ioan Viorel Cerbu:

Vorba ministrului Dîncu, eseist și delirant analist în politică și informații secrete. Pe același subiect al pericolului iminent, Vasile Dîncu l-a concurat și el pe Moș Teacă. Întrebat care este cea mai mare ameninţare asupra populaţiei, în acest moment, între pandemie, război şi facturile de la energie, ministrul a spus:

-”Fiecare din aceste zone are gradul lui de periculozitate, pentru populaţie, însă, în acest moment, cred eu că sunt facturile”.

De cînd a ajuns la Ministerul Apărării, ministrul Vasile Dîncu a băgat gramatica la arest!