Publicat: 24 Septembrie, 2019 - 10:14
Share

Procurorul general, Bogdan Licu, a declarat marţi că Parchetul General a preluat dosarul morţii Adrianei deoarece există suspiciuni potrivit cărora activitatea olandezului s-ar fi desfăşurat pe raza mai multor judeţe. 
„Începând de ieri (luni, n.r.) am dispus preluarea cauzei la Parchetul General pentru că există elemente, suspiciuni că activitatea infracţională a acestui individ s-a desfăşurat pe raza mai multor judeţe şi necesită o mobilizare mai amplă la nivelul ţării”, a declarat Bogdan Licu.

Procurorul general nu a putut preciza dacă mai există alte victime sau complici ai olandezului.
„După cum aţi văzut el a fost de cel puţin câteva ori în ţară. (...) Noi ştim acum patru, s-ar putea să fi fost mai multe, de mai multe ori nu ştim”, a spus Licu.

Întrebat cum poate fi explicată prezenţa bărbatului în Dâmboviţa, Licu a răspuns: „Nu ştim, a fost în multe locuri din ţară, v-am spus, noi acum desfăşurăm nişte activităţi complexe. Să ştiţi că e o activitate foarte laborioasă cea care se desfăşoară, ieri s-a emis un ordin european de anchetă, apelăm la colegii din Olanda care ne sprijină şi sunt foarte deschişi colaborării cu noi şi repet trebuie să verificăm absolut toate pistele”.

IGPR a precizat oficial, luni, că olandezul bănuit că ar fi omorât-o pe Adriana, fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa, s-a sinucis, fara sa fie cunoscute motivele.

Johannes Visscher a ajuns în România miercuri şi a plecat sâmbătă, el petrecând în ţara noastră 3 zile.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Geo: