21 mai 2022

Producătorii locali pot să îşi depună dosarele pentru un loc în Piaţa Volantă Transilvania

Fresh vegetables and fruits at local market in Sanya, Hainan province, China

Distribuie pe rețelele tale sociale:

16 mai – 10 iunie- perioadă de depunere dosare

Începând de luni, 16.05.2022, Consiliul Judeţean Sibiu deschide sesiunea de depunere a solicitărilor pentru contractarea unui punct de vânzare în Piaţa Volantă Transilvania. Producătorii, care vor să vândă de la 1 iulie 2022 în piaţă, pot să îşi depună dosarele până vineri, 10 iunie 2022, ora 13:30.

Dosarele se depun la Centrul de Informaţii pentru Cetăţenii din cadrul Consiliului Judeţean Sibiu, strada G-ral. Ghe. Magheru nr. 14. De asemenea, documentele pot fi transmise scanate pe adresa de e-mail: dezvoltare@cjsibiu.ro.

Lista documentelor necesare este publicată pe site-ul Consiliului Judeţean Sibiu, la rubrica Piaţa Volantă Transilvania: https://www.cjsibiu.ro/wp-content/uploads/2022/05/adresa-anunt-depunere-dosare-piata-transilvania-semnat.pdf

Piaţa Volantă Transilvania are o capacitate de 200 de locuri, împărţite pe următoarele sectoare: Carmangerie, Lactate/ Ouă – 65 locuri, Legume, Fructe şi Miere – 84 de locuri, Panificaţie şi Băuturi Tradiţionale – 45 de locuri. Pe lângă cele 3 mari sectoare piaţa are şi o insulă de promovare dedicată micilor meşteşugari, elevilor şcolilor din judeţ care confecţionează obiecte de artizanat, grupurilor de producători, precum şi evenimentelor care pun în valoare tradiţiile populare locale şi cântecul popular, acţiuni desfăşurate de grupuri folclorice din localităţile judeţului Sibiu.

Evaluarea şi selecţia producătorilor se vor realiza conform Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al Pieţei Volante Transilvania, aprobat prin HCJ 270/ 17.12.2020. Lista producătorilor selectaţi va fi publicată pe site-ul Consiliului Judeţean Sibiu în data de 24.06.2022. Aceştia vor vinde în Piaţa Volantă Transilvania până în 31.12.2022, urmând ca de la 1 ianuarie 2023 să se încheie noi contracte.

Întocmit,
Tania Stroia
Inspector

Sursa foto: Pixabay