Publicat: 18 Decembrie, 2018 - 11:33
Share
Colliers International își extinde echipa locală cu doi consultanți din Dubai

Compania de consultanță imobiliară Colliers International își consolidează echipa locală prin recrutarea a doi seniori cu experiență cumulată de aproximativ 15 ani în real estate. Cristian Colonaș se alătură echipei Colliers în cadrul diviziei de terenuri, în timp ce Tiberiu Balașa devine parte a departamentului de birouri, divizia de Project Management. Cei doi s-au născut în România, iar în ultimii șapte, respectiv patru ani, au lucrat în Dubai, în consultanță imobiliară și arhitectură. 

    „Unul dintre subiectele intens dezbătute în Anul Centenar 2018 a fost educația, capitol la care România se află într-un paradox: din punct de vedere al cunoștințelor tehnice stăm excelent, dar în ceea ce privește competențele soft, încă suntem mult în urmă. Acesta este unul dintre motivele pentru care am vrut să ne consolidăm echipa cu specialiști care au avut oportunitatea să lucreze pe alte piețe mai dinamice și mai dezvoltate”, a declarat Laurențiu Lazăr, Managing Partner, Colliers International România.

Cristian Colonaș are o experiență de șapte ani în real estate, perioadă în care a lucrat în Dubai, ca antreprenor în domeniul consultanței imobiliare, oferind expertiză pentru proiecte mixte (retail și rezidențial) de dimensiuni medii și mari. Anterior plecării sale în Dubai, a lansat și dezvoltat în România una dintre cele mai mari companii de publicitate outdoor media și producție publicitară. Funcția de Senior Associate în cadrul diviziei de terenuri al Colliers International marchează trecerea sa de la antreprenor la intraprenor într-o companie multinațională, fiind totodată ocazia de a reveni în țară și de a contribui direct la dezvoltarea pieței de consultanță imobiliară.

Tiberiu Bălașa a lucrat ca arhitect începând din anul 2011, acumulând experiență atât pe designul, cât și coordonarea și implementarea unor proiecte de mari dimensiuni. În ultimii patru ani, a fost implicat în numeroase dezvoltări imobiliare din Dubai și Kuwait, printre care se numără și The Opus, proiectat de renumita arhitecta Zaha Hadid și Waldorf Astoria Kuwait, franciza de top a operatorului Hilton. Anterior plecării în Dubai, a făcut parte din echipa biroului de arhitectură PZP.

„Într-o perioadă în care România se confruntă cu valuri de plecări din partea specialiștilor din toate industriile, este o reală satisfacție să putem atrage înapoi profesioniști cu o vastă expertiză pe piețe atât de dezvoltate precum Dubai. Cristian Colonaș și Tiberiu Bălașa sunt o dovadă a faptului că există profesioniști care se întorc în România dacă găsesc aici mediul corect în care își pot continua dezvoltarea profesională și personală”, a adăugat Laurențiu Lazăr.

Prin aceste două recrutări, Colliers International își consolidează poziția pe piața consultanței imobiliare pentru achiziția de terenuri, atât pentru dezvoltatori, cât și pentru retaileri de mari dimensiuni, precum și poziția de lider pe piața de Project Management pentru amenajarea spațiilor interioare de birouri. 

Divizia de Project Management a Colliers International coordonează în prezent amenajarea spațiilor de birouri pentru 12 companii, care ocupă o suprafață totală de aproape 100.000 mp.
 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: