4 decembrie 2021

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Temperaturile cunosc o ușoară abatere de la normal și va fi destul de rece săptămâna aceasta, apoi vremea devine normală pentru această perioadă. Și precipitațiile se vor încadra în limitele cunoscute acestei perioade de primăvară.

8 – 15 Martie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile sudice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sudice, dar și în general deficitar în nord-est, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

15 – 22 Martie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în toate regiunile, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali.

22 – 29 Martie

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval se va situa în jurul celui normal pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

29 Martie – 5 Aprilie

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.