22 octombrie 2021

Program educaţional oferit de Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Mii de liceeni înscrişi la meditaţiile on-line în regim gratuit

La mai puţin de o lună de zile de la demararea noului program educaţional , gratuit, pentru elevii aflaţi în ultimul an de studii din ciclul preuniversitar , program de pregătire intensivă la materiile fizică, matematică şi informatică, Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti a înregistrat un număr record de participanţi.

În contextul actual general al restricţiilor impuse de pandemia de COVID-19, Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti a reluat , dar în format on-line, din data de 13 aprilie, programul educaţional dedicat liceenilor aflaţi în ultimul an de studii, program prin care aceştia pot beneficia de meditaţii oferite de către cadrele didactice ale UPB.

În urma promovării cursurilor de pregătire gratuită pentru materiile fizică, matematică şi informatică s-au înscris până acum 2.591 de elevi, programul educaţional derulându-se anul acesta săptămânal, exclusiv on-line, pe platforma Zoom.

Potrivit ultimelor date înregistrate, 808 elevi s-au înscris pentru pregătirea la fizică, 1.203, pentru matematică, în timp ce pentru informatică şi-au manifestat interesul 580 de liceeni.

Precizăm faptul că aceste cursuri de pregătire gratuită se desfăşoară săptămânal după următorul program:

Fizică: Marţi, interval orar 17:00 – 19:00

Matematică :Miercuri, interval orar 17:00-19:00

Informatică : Joi, interval orar 17:00-19:00

Acest program special dedicat liceenilor se derulează în perioada 13 Aprilie-15 Iulie, 2021.