27 septembrie 2022

Programul de finanţare nerambursabilă 2022 continuă!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

DRP lansează o nouă sesiune de depunere de cereri de finanţare de proiecte, în perioada 16 – 30 septembrie 2022

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (DRP) anunţă continuarea programului de finanţare nerambursabilă 2022 şi lansarea unei noi sesiuni de depunere a cererilor de finanţare de proiecte.

În perioada 16 – 30 septembrie 2022, sunt aşteptate cu propuneri de proiecte asociaţiile, fundaţiile, unităţile de cult, organizaţiile neguvernamentale ale românilor de pretutindeni, organizaţiile internaţionale, cât şi persoanele fizice autorizate sau persoanele juridice de drept public sau privat din România sau din străinătate care utilizează finanţări nerambursabile pentru derularea de proiecte sau acţiuni în sprijinul românilor de pretutindeni.

În cadrul acestei sesiuni, solicitanţii eligibili pot depune un singur proiect. În acelaşi timp, sunt eligibili şi cei care au depus două cereri de finanţare în sesiunea februarie – iunie 2022.

Perioada de desfăşurare a proiectelor este cuprinsă în intervalul 1 octombrie – 30 noiembrie 2022, cu excepţia celor care marchează Ziua Naţională a României (1 Decembrie).

Cererea de finanţare şi documentele prevăzute în Ghidul de finanţare pot fi trimise doar în format electronic (scan PDF), la adresa de e-mail proiecte@dprp.gov.ro.

Informaţiile complete legate de constituirea dosarului sunt afişate pe site-ul DRP, la adresa https://dprp.gov.ro/web/programul-de-finantare-nerambursabila-2022-oct-nov/ .

Echipa de comunicare a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni