24 ianuarie 2022

Programul evenimentelor care vor fi organizate la Centrul Multifuncţional pentru Tineri din Alexandria

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Astăzi, 10 ianuarie 2022, Centrul Multifuncţional pentru Tineri din Alexandria îşi va deschide porţile pentru evenimentele dedicate de „Ziua Culturii Naţionale”.

În acest sens, instituţia noastră vă aduce la cunoştinţă programul de astăzi, 10 ianuarie 2022, cu privire la derularea evenimentelor organizate în premieră la Centrul Multifuncţional pentru Tineri, după cum urmează:

– ora 17:00 – Deschidere târg de carte (10-15 ianuarie), editura LITERA;

*Stand de carte amenajat pentru prezentare şi vânzare cu discount. Cărţile prezentate în cadrul târgului de carte vor acoperi toate domeniile de interes pentru un public cât mai cuprinzător: ficţiune pentru adolescenţi şi adulţi, cărţi pentru copii (poveşti ilustrate, activităţi), bibliografie şcolară, atlase, enciclopedii, cărţi de cultură generală, dezvoltare personală, călătorii, istorie, artă, arhitectură etc.

– ora 19:00 – Piesă de teatru „Fierarii”, după Milos Nikolic regia Horaţiu Malaele, în distribuţie: Maia Morgenstein, George Mihaiţă, Valentin Teodosiu şi Mircea Rusu.
* Sesiune de autografe cu Maia Morgenstern pentru cartea „Nu sunt eu”.

Accesul publicului la toate activităţile se va face pe baza de invitaţie. Invitaţiile pentru participarea la manifestările organizate în perioada 10 – 15 ianuarie 2022, la Centrul Multifuncţional pentru Tineri din Alexandria, vor fi gratuite şi vor fi transmise îndeosebi şefilor de promoţie din ultimii ani din cadrul unităţilor de învăţământ din Alexandria, consilierilor educativi din unităţile de învăţământ, elevilor de liceu de la clasele de filologie, cetăţenilor de onoare ai municipiului dar şi altor categorii de tineri, în cazul în care normele sanitare vor permite desfăşurarea acestor manifestări la capacitatea maximă a spaţiului utilizat, în condiţiile pandemiei generate de COVID-19.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a opera unele modificări, impuse de evoluţia evenimentelor.

Prin participarea la evenimente, participanţii se obligă să respecte normele în vigoare privind măsurile de protecţie împotriva COVID-19. Organizatorii vor respecta toate recomandările emise de instituţiile abilitate privind gestionarea pandemiei de COVID-19 şi va putea limita accesul în centrul multifuncţional, în situaţia în care recomandările impuse prin actele normative în vigoare nu vor fi respectate de către participanţi.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a promova înainte de desfăşurarea evenimentelor, în timpul şi după finalizarea acestora, prin prezentări în spaţii publice sau presă, radio şi televiziune în scopuri necomerciale evenimentul şi participanţii.

Participarea în cadrul evenimentelor desfăşurate, atrage de la sine şi acordul participanţilor pentru folosirea imaginilor în scopuri de promovare şi prezentare, necomerciale.

Întocmit,
Vîrban Liliana – Ioana