29 septembrie 2022

Programul evenimentelor organizate vineri, la Centrul Multifuncţional pentru Tineri din Alexandria

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Primăria Alexandria vă aduce la cunoştinţă programul de vineri, 14 ianuarie 2022, cu privire la evenimentele organizate şi dedicate de „Ziua Culturii Naţionale” la Centrul Multifuncţional pentru Tineri din Alexandria, după cum urmează:

– 13:00 – 13:30 – „De ce e bine să citim”?

Moment artistic cu Andrei Ciobanu şi Ionuţ Rusu.

Audienţă: elevi de liceu, public general – Editura LITERA.

Cei doi artişti şi oameni de radio cunoscuţi şi îndrăgiţi de tineri, vor performa aducând în prim-plan universul cărţilor şi al lecturii într-o modalitate inedită: printr-un moment artistic şi interacţiune cu publicul. Scopul evenimentului este acela de a-i atrage pe liceeni către lectură şi de a conştientiza importanţa acesteia, prin prezentarea cărţilor şi a actului de a citi într-o cheie amuzantă, modernă şi dinamică, care să ajungă cu adevărat la inimile lor.

– 17:00 – 18:00 – Igor Bergler în dialog cu jurnalista Lavinia Sandru (o dezbatere pe tema cărţilor celui mai vândut autor român din ultimii ani).

Audienţă: elevi de liceu, public general.

La final va fi sesiune de autografe.

Igor Bergler este autorul celor mai aşteptate cărţi ale momentului – „Minciuna lui Michelangelo”, „Testamentul lui Abraham”, „Biblia pierdută”.

– 17:00 – Şezătoare – Grupul Informal Şezătoare Alexandria.
-18:30 – Seară de muzică populară – concert Floarea Calotă, Florin Vasilică şi Ansamblul Burnasul Alexandria.

Astăzi, 13.01.2022, între orele 16:30 – 18:00, se pot ridica invitaţiile de la Centrul Multifuncţional pentru Tineri Alexandria, pentru accesul la spectacolul de muzică populară din data de 14.01.2022.

Invitaţiile se vor distribui în limita numărului disponibil iar accesul în sală va fi permis pe baza invitaţiilor prezentate şi cu respectarea normelor în vigoare.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a opera unele modificări, impuse de evoluţia evenimentelor.

Prin participarea la evenimente, participanţii se obligă să respecte normele în vigoare privind măsurile de protecţie împotriva COVID-19. Organizatorii vor respecta toate recomandările emise de instituţiile abilitate privind gestionarea pandemiei de COVID-19 şi va putea limita accesul în centrul multifuncţional în situaţia în care recomandările impuse prin actele normative în vigoare nu vor fi respectate de către participanţi.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a promova înainte de desfăşurarea evenimentelor, în timpul şi după finalizarea acestora, prin prezentări în spaţii publice sau presă, radio şi televiziune în scopuri necomerciale evenimentul şi participanţii.

Participarea în cadrul evenimentelor desfăşurate, atrage de la sine şi acordul participanţilor pentru folosirea imaginilor în scopuri de promovare şi prezentare, necomerciale.

Întocmit,
Vîrban Liliana – Ioana