Publicat: 18 Mai, 2013 - 11:03
Share
Biletele vor fi doar 20 de lei pentru toate categoriile de cumpărători


 
Sâmbătă, pe 18 Mai, în Noaptea Muzeelor, expoziţia "THE HUMAN BODY" va avea un program special, fiind deschisă începând cu ora 18.00 până la ora 4.00 dimineaţa. Biletele vor putea fi achiziţionate exclusiv de la casa de bilete a Muzeului Antipa, la preţul de 20 de lei pentru toate categoriile de cumpărători (adulți, pensionari, studenţi, copii), doar începând cu ora 18.00.


Conform datelor oferite de reţeaua Eventim din întreaga ţară, peste 40 000 de români au trecut până acum pragul expoziţiei, de la deschiderea sa; dintre ei, peste 7.500 au fost elevi cu vârstele între 7 şi 18 ani. Pe 18 Mai sunt valabile doar biletele de 20 de lei, iar biletele cu acces prioritar nu sunt disponibile.

Expoziţia "THE HUMAN BODY" include peste 200 de exponate - corpuri umane reale (integrale sau secțiuni) care, prin disecţiile la nivelul organelor şi ţesuturilor oferă o perspectivă unică, tridimensională, fidelă, asupra a ceea ce se află sub piele, asupra miracolului corpului omenesc şi a modului în care acesta funcţionează. Extraordinarele exponate au fascinat deja peste 20 de milioane de vizitatori din întreaga lume, fiind prezentate în oraşe precum: Londra, Amsterdam, Barcelona, Bratislava, Budapesta, Dublin, Kiev, Lisabona, Madrid, Praga, Torino, Viena, Oostende. Expoziţia "The Human Body" îşi propune să schimbe modul în care vizitatorii percep corpul uman, oferind românilor, în premieră, o şansă unică de a-şi privi organismul prin ochii unui chirurg şi de a "experimenta" o incursiune vizuală în interiorul său. Nu în ultimul rând, scopul expunerii este şi acela de a-i determina pe vizitatori să-şi respecte şi să-şi îngrijească organismul, acordând atenţie felului în care aleg să trăiască.

GForce Exhibitions, companie cu renume mondial, a creat până în prezent nenumărate importante expoziţii itinerante. Cu peste 50 de ani de experienţă combinată, echipa de la GForce Exhibitions urmăreşte să ofere o experienţă unică vizitatorilor, prin organizarea şi prezentarea de expoziţii inovatoare, cu puternic impact educaţional. La nivel internaţional, expoziţiile produse de organizatorii "The Human Body" ExHIBITION au atras până acum un public ce depăşeşte 50 de milioane de vizitatori.

 
Autor: Călin Angheluţă