30 septembrie 2022

Programul verii de la Teatrul Arte dell’Anima

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Spectacol de improvizaţie al Trupei ImproFIX

Teatrul Arte dell’Anima vă aşteaptă la show-ul de improvizaţie a celor mai creativi, dinamici şi spontani actori – Trupa ImproFIX!

„Trupa Improfix a demonstrat că bucuria şi buna dispoziţie sunt absolut necesare într-o lume care nu te mai încurajează să trăieşti liber, o lume care îţi impune frici ce nu te reprezintă, pe care nu ţi le doreşti. O oră şi jumătate de bucurie, de relaxare, de libertate” – Irina Cerchia pentru Revista Amfiteatru

Coach: Mihaela Sîrbu
Distribuţie: Alexandru Cătănoiu, Cătălin Ştefan Bucur, Armand Crişan, Dima Ţui.

– 06 august – 19:30 – Amfiteatrul Masca, Bulevardul Uverturii 14, Bucureşti

Bilete disponibile în reţeaua mystage.ro: https://www.mystage.ro/spectacole/improfix-2810

„Lettice şi Leuşteanul” de Peter Shaffer, regia Geanina Hergheligiu
Vino să afli povestea Reginei Maria Stuart, a bucătăriei elisabetane şi ingredientul secret al unei prietenii longevive într-o comedie extraordinară! Silviu Biriş pentru prima dată în cariera de peste 20 de ani intepretează 4 roluri, alături de colegele sale Crina Linţă şi Ioana Pavelescu în spectacolul Lettice şi Leuşteanul de Peter Shaffer, regia Geanina Hergheligiu!

O comedie satirică, ce îmbină istoria cu situaţii neaşteptate şi momente de maximă intensitate. Un ghid turistic extravagant, o doamnă oficială şi rigidă, un bătrânel morocănos, un asistent sarcastic, un tânăr visător şi un avocat influenţabil vă vor încânta privirile în acest spectacol extrem de apreciat.

– 13 august – 19:00 – Centrul Cultural „Aurel Stroe” Buşteni

Detalii şi bilete aici: https://www.centrulculturalbusteni.ro/program.php

„Totul despre femei” de Miro Gavran, regia Felix Crainicu

– Spectacol selecţionat în cadrul festivalului „GavranFest” din Germania –

„Totul despre femei” vorbeşte despre forţa, magia şi puterea femeii, fără a fi feminist în vreun fel. Spectacolul prezintă femeia într-un mod realist, empatic, comic, fără a fi lipsit de ironie, sarcasm, invidie şi gelozie. Fie că vorbim de prietenie, relaţii familiale sau colegiale, descoperim într-o oră şi jumătate femeia cu toate faţetele ei: mame, soţii, iubite, surori, prietene.

O comedie fabuloasă cu Corina Dănilă, Adriana Irimescu şi Crina Linţă. Nu mai puţin de 15 personaje întruchipate în cinci poveşti de viaţă.

– 2 septembrie – 19:30 – Amfiteatrul Masca, Bulevardul Uverturii 14, Bucureşti

Bilete disponibile în reţeaua mystage.ro: https://www.mystage.ro/spectacole/totul-despre-femei-3467?af=41

Programul complet al spectacolelor este disponibil pe www.artedellanima.ro/program-evenimente.

Sursa foto Teatrul Arte dell’Anima