27 iunie 2022

Programul virtual de observare a alegerilor pentru adunările legislative din India

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Sorin-Gabriel Lazӑr, șeful Departamentului cooperare internațională și domnul Ion Mincu-Rădulescu, consilier parlamentar în cadrul aceluiași departament, participӑ astӑzi, 7 martie 2022, la Programul virtual de observare a alegerilor pentru adunările legislative din India, organizat de Comisia Electoralӑ a Indiei, sub egida Centrului Regional al Asociației Mondiale a Organismelor Electorale (A-WEB).
Organizatorii programului virtual de observare a alegerilor urmӑresc sӑ ofere o mai bună înțelegere a procesului electoral care se desfӑșoarӑ ȋn interiorul celei mai populate democrații din lume și să împărtășească cele mai bune practici adoptate de către Comisia Electoralӑ din India în contextul pandemiei de COVID-19. La acest scrutin își vor putea exercita dreptul de vot aproximativ 183 de milioane de alegători.
Evenimentul virtual reunește reprezentanți ai organismelor de management electoral, ai partidelor politice, experți ȋn domeniul alegerilor, precum și reprezentanți ai organizațiilor non-guvernamentale.