20 ianuarie 2022

Proiect: Angajații nevaccinați din sistemul de sănătate, public sau privat, obligați să se testeze pe banii proprii

Volunteers take part in a study to evaluate the feasibility of large-scale, rapid COVID-19 saliva testing on the medical campus on August 17, 2020. Two thousand university employees were asked to participate. MATT MILLER/WASHINGTON UNIVERSITY SCHOOL OF MEDICINE

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Premierul interimar Florin Cîţu a anunţat, după şedinţa de Guvern, că împreună cu vicepremierul interimar Kelemen Hunor, cu ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila şi ministrul interimar de Interne, Lucian Bode, a semnat şi va depune în Parlament un proiect de lege prin care angajaţii din Sănătate nevaccinaţi sau care nu au trecut prin boală, atât din sistemul public cât şi cel privat, vor fi obligați să se testeze pe banii proprii.

„Pe scurt, angajaţii care nu sunt vaccinaţi şi care nu au trecut prin boală, din sistemul de public şi privat, se vor testa pe banii proprii”, a spus premierul interimar.

„Este un proiect de lege pe care îl vom depune astăzi în Parlamentul României. Este valabil şi pentru cei de la IGSU şi Aviaţie. Propunerea a venit de la domnul ministru Bode”, a precizat Cîţu.