27 mai 2022

Proiecte în valoare de 170.000 lei sprijinite de Asociaţia Împreună pentru Sănătate

Distribuie pe rețelele tale sociale:

170.000 de lei obţinuţi din sponsorizări de către Asociaţia „Împreună pentru Sănătate” de la mai mulţi agenţi economici din mediul privat au fost direcţionaţi în ultimele luni către mai multe investiţii necesare pentru modernizarea şi sprijinirea activităţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Banii au fost utilizaţi pentru mai multe proiecte după cum urmează:

– 65.000 lei pentru amenajarea şi modernizarea unui spaţiu în vederea amplasării unui computer tomograf;
– 65.000 de lei pentru achiziţionarea caserolelor pentru mâncarea pacienţilor în ultimele 7 luni;
– 30.000 de lei pentru dotarea Laboratorului de Analize medicale al spitalului cu un container modular pentru recoltarea probelor testelor RT-PCR;
– 10.000 lei dotarea cabinetului de ortopedie din policlinica spitalului cu o canapea pentru consultaţii;

Din suma menţionată, 100.000 de lei au fost asiguraţi de către C&A România iar restul banilor au fost primiţi de la Electro Con Sibiu, Sigemo, Trans Agape şi Expertarom.

„Nimic din ceea ce facem prin asociaţie nu ar fi posibil fără sprijinul sponsorilor. Meritul principal este al lor şi le mulţumesc tuturor pentru disponibilitatea de a sprijini dezvoltarea serviciilor de sănătate din judeţul Sibiu. Pe această cale, le transmit tuturor Paşti cu bucurie şi realizări şi sunt convins că vor rămâne alături de noi în continuare”, a declarat Ec. Cornel Benchea, preşedintele Asociaţiei Împreună pentru Sănătate.

„Spitalul este o parte a comunităţii iar o comunitate puternică este dată şi de calitatea serviciilor medicale. Modernizarea serviciilor de sănătate şi crearea unui climat de performanţă sunt obiectivele noastre şi suntem norocoşi să avem alături de noi Asociaţia „Împreună pentru Sănătate” şi numeroşii sponsori atraşi de aceasta, care ne ajută şi completează demersurile şi investiţiile pe care le facem cu sprijinul autorităţilor. Mulţumim tuturor”, a declarat dr. Daniel Chelcea, managerul SCJU Sibiu.

Date suplimentare: Asociaţia „Împreună pentru Sănătate” a fost înfiinţată în anul 2021 şi are drept scop atragerea de fonduri băneşti şi bunuri materiale în vederea susţinerii activităţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, pentru îmbunătăţirea şi facilitarea procesului de dezvoltare a serviciilor medicale acordate populaţiei.

Dr. Daniel Chelcea
Manager

Decebal Todăriţă
Purtător de cuvânt

Comunicat de presă – Spitalul Clinic de Urgenţă Sibiu

Sursa foto: Spitalul Clinic de Urgenţă Sibiu