Publicat: 28 Septembrie, 2016 - 11:18
Share

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a elaborat și a lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre privind consemnarea opțiunilor ce rezultă din citirea buletinelor de vot pentru alegerea Senatului și a Camerei Deputaților.

Acest proiect de act normativ urmărește aprobarea formularului pentru consemnarea opțiunilor ce rezultă din citirea buletinelor de vot pentru alegerea Senatului și a Camerei Deputaților, precum și reglementarea procedurii de completare a acestuia, în conformitate cu prevederile art. 92 alin. (7) — (13) și art. 93 alin. (9) și (12) din Legea nr. 208/2015 privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților, precum și pentru organizarea și funcționarea Autorității Electorale Permanente, cu modificările și completările.

Proiectul de hotărâre a fost publicat în data de 27.09.2016 pe site-ul www.roaep.ro la secțiunea 'Legislație electorală — În dezbatere publică' și poate fi consultat accesând următorul link:

http://www.roaep.ro/legislatie/wp-content/uploads/2016/09/Hotarare-formu...

Observațiile și propunerile privind acest proiect de act normativ pot fi transmise la adresa de e-mail [email protected] până la data de 03.10.2016.

Direcția comunicare și relații externe