16 octombrie 2021

Proiectul „Flying Books” se bucura de mare succes

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Proiectul „Flying Books”, unul dintre proiectele de suflet ale Bibliotecii Judeţene „Alexandru şi Aristia Aman”, demarat în anul 2015 şi menit să încurajeze lectura în spaţii neconvenţionale, se bucura de acelaşi succes ca în prima zi.

Ieri, bibliotecarii noştri au transportat la Aeroportul Craiova încă 1.500 de cărţi, care completează acum fondul de carte deja existent pe rafturile de la terminalul „plecări”. În felul acesta, toţi cei care aleg transportul aerian au parte de o surpriză plăcută şi de posibilitatea de a petrece timpul în compania unei cărţi, pe durata călătoriei cu avionul.

„Manifestăm un interes deosebit faţă de biblioteca din aeroport. Practic, cei care vin sau pleacă din Craiova trec prin „filtrul lecturii”. Acest lucru, departe de a reprezenta o corvoadă, este o bună oportunitate de a ne îmbunătăţi timpul de aşteptare sau de călătorie. Ştim cu toţii faptul că în cărţi se pot identifica cei mai buni tovarăşi de drum. Tocmai de aceea am lansat acest proiect şi am decis, în mod regulat, să completăm şi înnoim fondul de carte. Reacţiile pe care le-a determinat proiectul ne-a demonstrat faptul că oamenii, în număr tot mai mare, aleg să călătorească în compania cărţilor”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Judeţene „Alexandru şi Aristia Aman”.

Biroul de Presă al Bibliotecii Judeţene „Alexandru şi Aristia Aman”