Publicat: 5 Noiembrie, 2012 - 17:32
Share

Revenirea în ţara noastră a legendarei trupe germane Rammstein a stârnit un interes extraordinar din partea fanilor trupei şi ai muzicii rock în general. Ca urmare, a fost nevoie de numai o zi şi jumătate pentru ca toate cele 2.000 de bilete cu preţ redus cu 20% la festivalul Rock The City 2013 să fie vândute.
 
În aceste condiţii, organizatorii celui mai aşteptat show al anului viitor au extins oferta până la cifra de 5.000 de bilete. Astfel, abonamentele valabile pentru ambele zile ale festivalului Rock The City 2013 vor putea fi achiziţionate în continuare la un preţ redus cu 20%.

Concertul Rammstein de la Bucureşti va avea loc în seara zilei de 28 Iulie. Alături de cele mai cunoscute piese din repertoriu, trupa germană revine în România cu un concept de scenă complet nou, însă cu aceleaşi extraordinare efecte pirotehnice şi de lumini.

Biletele se distribuie exclusiv prin Reţeaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online, pe eventim.ro.