16 octombrie 2021

Promovează Frica !

Frica- AVERTISMENT
Distribuie pe rețelele tale sociale:

De la N. Grigorie Lăcrița

În timpul procesului de la Nürnberg, când Herman Goering a fost întrebat cum a convins poporul german să‑l susțină, acesta a spus:

„Este un lucru simplu.

Nu are de‑a face cu nazismul, ci cu natura umană.

Poți face asta într‑un regim nazist, socialist, poți să o faci în comunism, în monarhie sau democrație.

Singurul lucru pe care guvernul trebuie să‑l facă, pentru a transforma oamenii în sclavi, este să promoveze frica. Și, dacă poți găsi ceva care să‑i sperie, vor face tot ceea ce dorești”.

Guvernul Mondial fabrică permanent câte CEVA cu care să sperie întreaga omenirea, după care face tot ceea ce dorește cu ea, speriată și supusă de frică.

Nu e nevoie să vă mai sun eu care este ultimul acest „CEVA”.

Apropo, v-ați vaccinat?

*

Precizare: Hermann Goering, (n. 12 ianuarie 1893, Rosenheim, Bavaria – d. 15 octombrie 1946, Nürnberg) a fost un aviator militar german, politician, comandant militar, al doilea în ierarhia partidului național-socialist (nazist) și a celui de-al Treilea Reich, după Adolf Hitler, și comandantul aviației militare, Luftwaffe, a Germaniei naziste. Înființarea primelor lagăre hitleriste germane de concentrare (gen închisoare) și a Gestapo-ului (poliția secretă de stat) sunt strâns legate de numele lui Goering. Prin decretul din 19 iulie 1940, Hitler l-a promovat pe Goering la rangul de Reichsmarschall, un grad superior creat special pentru acesta, iar în 1941 l-a desemnat ca succesor al său la conducerea Germaniei naziste. După capitularea necondiționată a Germaniei la 9 mai 1945, Goering a fost judecat pentru crime de război și crime împotriva umanității în Procesul de la Nürnberg, care a avut loc în 19451946, și a fost condamnat la moarte. În timp ce aștepta executarea sentinței sale, Goering s-a sinucis în celula închisorii unde era deținut.