1 iulie 2022

Protestatarii în faţa sediilor USR, PSD şi PNL: Vrem dezbatere publică înaintea votării certificatului în Camera Deputaţilor!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Zeci de cetăţeni care se opun certificatului verde si vaccinarii fortate picheteză şi astăzi sediile centrale ale partidelor care susţin adoptarea certificatului, respectiv: USR, PSD şi PNL.

Protestatarii au aruncat cu pachete de hartie igienică în curtea sediului PNL si si-au strigat nemultumirile faţa de restricţionarea libertăţilor celor nevaccinati. Oamenii au citit, ca de fiecare data, „lista rusinii” cu senatorii „tradatori de la fiecare partid care au votat in Senat certificatul”. Protestatarii au argumentat ca prin impunerea certificatului verde, se impune vaccinarea fortata, care este o incalcare a drepturilor omului si a Constitutiei. De altfel, multi oameni au decedat la scurt timp dupa vaccinare sau au suferit tromboze si paralizii. Milioane de oamenii din întreaga lume se tem de aceste vaccinuri care inca sunt in faza expereimentala, iar unii dintre ei au si facut covid si au dobandit imunitate naturala.

 

Protestatarii au mai reclamat, la sediul PNL, faptul că europarlamentarul Rareş Băgdan „i-a minţit” promiţându-le organizarea unei dezbateri la grupul parlamentar al PNL de la Camera Deputaţilor la care să fie invitată societatea civila pentru a-şi prezenta punctul de vedere faţă de impunerea cerificatului coercitiv. Protestatarii au strigat „vrem dezbateri publice!”

„Nu vor dezbatere cu noi pentru ca ei stiu că avem dreptate. Daca până maine, Rareş Bogdan, nu iţi impui punctul de vedere in partid si nu ne organizezi dezbaterea publică aşa cum ne-ai promis, însemnă că esti un nimeni în PNL. Tradătorilor, vrem dezbatere publică înaintea votarii certificatului în Camera Deputaţilor!”, a strigat Aurelian Popa, unul dintre protestatari, în faţa sediului PNL.

De altfel, senatorul PSD Adrian Streinu Cercel a declarat la Senat că proiectul de lege este greşit conceptual, ştiinţific, pentru că atât persoanele vaccinate, cât şi cele nevaccinate se pot infecta cu SARS-CoV-2.

El a arătat că ceea ce trebuia făcut şi explicat era să se vadă incidenţa în populaţie a trecerii prin boală.
„Noi avem un procent de circa 60% din populaţie care s-a infectat cu SARS-CoV-2, au făcut o infecţie asimptomatică, nu figurează nicăieri şi nici nu se pot înregistra pe platformă, prin determinarea anticorpilor din deget. Este un test extrem de simplu, care poate fi făcut de medicul de familie şi medicul ar fi putut să aibă posibilitatea să urce aceste persoane pe platformă, pentru a beneficia de certificat verde”, a spus Cercel, la Senat.

„Începem cu USR ( Sos Kiseleff 55) la ora 10.30, apoi vom fi la PSD ( Sos Kiseleff 10) până la ora 13.00 și în final vom protesta la PNL ( Aleea Modrogan 22) până la ora 14.30!”, a postat, iniţial, pe pagina de facebook Dumitru Balan.