26 mai 2022

PSD Alba solicită intervenţia Ministerului Energiei în cazul facturilor uriaşe primite de consumatori din judeţ

Lighting decor macro

Distribuie pe rețelele tale sociale:

PSD Alba solicită intervenţia Ministerului Energiei în cazul facturilor uriaşe primite de consumatori casnici din judeţ, astfel încât situaţii similare să nu se mai repete, iar drepturile oamenilor să fie respectate.

Mass-media a relatat situaţii în care consumatori casnici au avut de plătit facturi în valoare de 27.808 lei, 11.016 lei sau 6.633 de lei. Cum putem fi siguri că erori la facturare nu vor mai avea loc, fie şi la scară mai mică, iar astfel oamenii vor ajunge să plătească mai mult cu 100, 200, 300 de lei pentru factura de energie electrică, decât consumul real? PSD Alba se luptă pentru ca interesele lor să fie respectate! Ministerul Energiei trebuie să aibă o poziţie clară pe acest subiect, să intervină cu promptitudine, să asigure consumatorii de implicarea sa şi să efectueze controale serioase la toţi furnizorii de energie electrică! Liberalizarea pieţei nu trebuie să cauzeze probleme oamenilor!

În altă ordine de idei, PSD Alba cere de urgenţă guvernului să aplice legislaţia în vigoare pentru a pune stavilă scumpirilor demente de pe piaţa energiei. Ceea ce se întâmplă acum în România cu preţul la electricitate şi gaz nu are nicio legătură cu concurenţa şi competiţia; e doar o jefuire pe scară largă a populaţiei şi a firmelor, pentru profituri nemăsurate.

România e ca un sat fără câini din cauza indolenţei criminale a guvernului Cîţu, care, deşi are pârghii şi instrumente, nu vrea să le folosească, în virtutea unui liberalism sălbatic, care nenoroceşte 99% din populaţia ţării şi pune pe butuci capitalul românesc.
PNL şi USR refuză să guverneze, iar liderii lor sunt interesaţi doar de câştigarea de putere în propriile partide pentru satisfacerea propriilor interese.

PSD Alba