28 mai 2022

PSD: Datoria externă şi preţurile au explodat în guvernarea PNL-USR!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Oamenii obişnuiţi sunt sufocaţi de scumpiri şi sărăcesc lună de lună. Preţurile produselor esenţiale în coşul lunar de consum cresc fără încetare; energie +17%, benzină şi motorină + 12%, ulei + 16%, pâine +5%, brânză + 5%, fasole + 5%. De asemenea, creşteri exorbitante ale preţurilor sunt înregistrate şi la materialele de construcţii ceea ce va conduce la blocarea mai multor şantiere, cu investiţii publice şi private.

Actualul premier, încă de pe vremea în care era ministru al Finanţelor, a dus o politică de împrumuturi extreme, ceea ce a făcut să ajungem la o datorie de 50% din PIB. Acest lucru va conduce la îngheţarea salariilor, a măsurilor de protecţie socială, dar şi la posibile concedieri în sectorul bugetar.

Cu PNL şi USR la guvernare judeţul Alba nu se dezvoltă! Investiţiile pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală sunt blocate, iar creşterea calităţii vieţii oamenilor, din cauza acestor scumpiri, a scăzut mult! PSD a lăsat ţara într-o situaţie stabilă din punct de vedere economic, a crescut pensiile şi salariile şi a asigurat banii necesari pentru investiţii. Reamintesc că doar pentru proiecte de investiţii, pe vremea Guvernării PSD, s-au alocat peste 200 de milioane de euro pentru Alba. Banii fuseseră distribuiţi echidistant, iar fiecare unitate administrativ-teritorială a beneficiat de cel puţin un proiect!

Purtător de cuvânt al PSD Alba,
Radu Cristian