20 septembrie 2021

PSD: Delegaţia Română S&D: Moldova îşi urmează destinul european. Cetăţenii săi merită mai mult!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Delegaţia Română S&D o felicită pe preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, pentru câştigarea alegerilor anticipate şi pentru eforturile sale neobosite de a crede în idealul european şi într-un viitor mai bun pentru toţi cetăţenii săi.

Reprezentanţii Delegaţiei PSD din Parlamentul European au arătat că Moldova are nevoie de mult sprijin, iar România a fost, este şi va rămâne un partener stabil şi de încredere, un promotor al consolidării proiectului european, acolo unde este şi locul cetăţenilor moldoveni. Aceştia au precizat ca cel mai important pas a fost făcut ieri, votul oamenilor dornici de schimbare consolidând procesul de integrare în Uniunea Europeană.

„Europa a fost alături de Moldova în calitate de ţară non-membră a UE şi îi va fi partener de nădejde şi atunci când va deveni stat membru. România şi Moldova vor continua colaborarea excelentă, în beneficiul cetăţenilor români şi moldoveni, precum şi pentru viitorul Uniunii Europene. Ne-a bucurat mobilizarea, dorinţa şi hotărârea Moldovei de a-şi urma cursul european. Cetăţenii săi au arătat că vor şi merită mai mult”, au susţinut eurodeputaţii social-democraţi.

Biroul de presă al PSD