Publicat: 24 Martie, 2016 - 08:26

PSD a anunțat, miercuri seară, prin intermediul unui comunicat de presă, că social-democrații își vor desemna un candidat propriu la Primăria Sectorului 2, precizând însă că vor continua dialogul cu UNPR. 

Decizia vine în contextul în care Neculai Onțanu a fost reținut, pentru 24 de ore, de către procurorii DNA, într-un dosar în care e acuzat de luare de mită.

"Partidul Social Democrat a luat act de situația în care se află domnul Neculai Onțanu. PSD va continua însă dialogul cu UNPR. În zilele următoare vom avea întâlniri pentru a discuta colaborarea dintre cele două partide. În condițiile date, PSD va nominaliza un candidat pentru Primăria Sectorului 2", se precizează în comunicatul de presă.

Neculai Onțanu a fost retinut, miercuri seară, pentru 24 de ore de procurorii DNA sub acuzația de luare de mită. În același dosar, este urmărită penal avocata Loredana Claudia Radu, sub acuzația de complicitate la luare de mită și spălare de bani. Aceasta este avocata lui Victor Ponta în dosarul Rovinari - Turceni și este nepoata lui Gabriel Oprea.