5 octombrie 2022

PSD Sibiu: Îi cerem doamnei Cîmpean să meargă, astăzi, de urgenţă la Ministerul Sănătăţii!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

O delegaţie a PSD Sibiu, compusă din deputatul Bogdan Trif, preşedintele PSD Sibiu, liderul consilierilor judeţeni PSD, Laura Barac şi consilierul judeţean Pavel Bichicean, a fost, ieri, într-o vizită de lucru la ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila.

Tema discuţiei a fost, bineînţeles, realizarea noului spital judeţean din Sibiu. Spre surprinderea noastră, domnul ministru ne-a spus că nu a fost niciodată contactat de doamna preşedinte al Consiliului Judeţean şi, implicit, nu a existat vreo vizită de lucru a doamnei Cîmpean sau a unui alt reprezentant al CJ, care să vină cu lămuriri şi să caute soluţii pentru construirea noului spital judeţean.

Ministerul Sănătăţii a primit doar nişte adrese care conţineau diverse solicitări, nerealiste în contextul condiţiilor impuse pentru acordarea banilor prin PNRR.

Domnul ministru Rafila a dat exemple de alte autorităţi locale care, atunci când au ajuns în impas, au venit la Ministerul Sănătăţii pentru a găsi impreună soluţii de finanţare a unităţilor spitaliceşti. Dânsul ne-a explicat că ar exista soluţii şi în cazul spitalului din Sibiu, doar să se dorească şi din partea conducerii CJ.

Îi cerem doamnei Cîmpean să lase orgoliile şi plimbările pe munte (cum a făcut ieri) şi să plece chiar astăzi la Bucureşti, la Ministerul Sănătăţii, să găsească soluţii pentru realizarea spitalului pentru că, din partea oficialilor PSD şi în special a domnului ministru Rafila, există toată deschiderea şi dorinţa de a ajuta judeţul Sibiu.

Biroul de Presă al PSD Sibiu

Sursa foto Facebook Bogdan Trif