Publicat: 20 Ianuarie, 2020 - 15:39
Share

Parlamentarii PSD au semnat pentru depunerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Orban, demers susținut și de UDMR, a anunțat Lia Olguța Vasilescu.

„Toți colegii mei au semnat”, a spus fostul ministru.

Olguța Vasilescu a precizat că moțiunea va fi susținută și de UDMR, iar PSD va negocia „cu toată lumea” pentru succesul acestui demers.

"Ca urmare a cererii Guvernului de angajare a răspunderii pe alegerea primarilor din două tururi de scrutin, PSD va depune o moțiune de cenzură care se va axa nu doar pe sancționarea unui abuz al Guvernului Orban, care dorește să schimbe regulile în timpul jocului, ci și pe necesitatea demiterii ca urmare a proastei guvernări. De la învestire, Guvernul s-a împrumut cu suma de 20 de miliarde de lei fără să fie direcționați către investitii, din moment ce șantierele de autostrăzi sunt subfinanțate, din moment ce nu au mai fost alocate fonduri pentru dezvoltarea comunităților locale, nu se mai măresc nici venituri românilor și se taie programele de sprijin pentru IMM-uri sau fermieri, introduse de guvernarea PSD", a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: