Publicat: 14 Martie, 2020 - 17:48
S-a cântat prohodul anticipatelor

Deputații și senatorii au votat, sâmbătă, pe parcursul a șase ore, cu măști de protecție, mânuși, bile dezinfectate și fără prezența vreunui jurnalist, învestirea Guvernului Ludovic Orban II, format exclusiv din miniștri PNL și tehnocrați. Au fost 286 de voturi pentru, 23 contra si o abtinere. Zeci de parlamentari PNL au lipsit pentru că se află în autoizolare. Liderul Pro România, Victor Ponta si senatorul PSD Eugen Teodorovici se numara printre parlamentarii care au votat contra.

 

PSD a transmis sâmbătă, după ce parlamentarii liberalii au fost absenți de la votarea propriului guvern pentru că se află în autoizolare la domiciliu, că parlamentarii social-democrați au votat masiv pentru învestirea guvernului Ludovic Orban II pentru că „am pus interesele tarii mai presus de cele de partid”.

„ACUM aveți guvern cu PUTERI DEPLINE! Luați măsuri serioase până nu este prea tâziu! #GuvernațiNUdezertați”, a scris PSD pe pagina de Facebook a partidului. „ PSD rezolva criza politica declansata iresponsabil de Iohannis si PNL. PSD a votat pentru sanatatea romanilor. Specialistii spun ca epidemia creste. Acum, doar sanatatea romanilor conteaza. PSD a votat ca tara sa aiba un guvern functional. Am pus interesele tarii mai presus de cele de partid. PSD a votat pentru a salva vieti”

 

 

 

 

Tag-uri Institutii: